uFeel.me
No lo se / не знам.../
Автор: Принцеса Променанде,  4 февруари 2009 г. в 16:04 ч.
прочити: 267

Късметът ми не може да говори

навярно, е в почивен ден

седи високо в облаците горе

и праща дъждове за мен.

Обаче, дъждовете му са сини

палитра щура  в зимното небе

и синьото навсякъде се пъчи

 - нашари облака като яйце.

Късмет във синьо, облак на цветя

май само луди птици кацат

на рамото ми сутринта...

Кафето черно в чашата прелива

канелен вкус и капка от късмет

от него малко облакът отпива,

събуждам се, часът е пет...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me