uFeel.me
Нищо...
Автор: gishata,  8 юли 2011 г. в 12:20 ч.
прочити: 134
Остави тази усмивка на вятъра.
Тя е нищо, откакто е тъмнина.
Остави си хубавото лице в мъглата.
То е нищо, откакто е студено.
Остави дъжда да ти измие очите.
Защото те са нищо, откакто са слепи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me