uFeel.me
Нищо не каза...
Автор: Laska,  23 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 815
Пеперуда
на ръката ми кацна -
голяма, жълта.
Трепна,
погледна ме.
Имаше черни очи,
а в тях -
сълзи.
Сниши се,
сви пипалца
и по жълтото
алена струйка се стече...

На ръката ми
пеперуда кацна -
с пречупени крила.
Нищо не каза.
Дали я
болеше...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me