uFeel.me
Никотин
Автор: daria_georgievna,  15 февруари 2010 г. в 22:14 ч.
прочити: 278
аз мога да се променя,
да спра да бъда толкоз драматична,
емоциите, да се науча мога, някак си да задържа,
да бъда ангел,
да бъда дявол,
аз мога своята песен според другите да наглася,
да бъда свита, когато те поискат,
и мога, знам да се отдалеча - от суетата, и тълпата, и позора,
аз мога с нови дрехи да се облека,
без старите да хвърлям на боклука,
едно не мога - да се пощадя,
защото без поезия съм НИЩО...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me