uFeel.me
Никога
Автор: Naransina,  30 юни 2011 г. в 11:29 ч.
прочити: 468

Аз никога не го предадох...
Не му обърнах гръб.
Не хвърлих ръкавица за дуел.
Не се укрих в бездушието на сградите.
Аз само давах.
Никога не взех.

Аз никога не го предадох...
Бях ангелска закрила.
Бях вселенската Любов.
Впечатах името му на сърцето си.
Отдавна...
Аз само жертвах.
Никога не мислех зло.

Аз никога не го предадох...
Не го препънах в пътя.
Нито нараних.
До него страдах.
Той когато страда.
Аз носех Мир.
И никога войни.

Аз никога не те предадох...
И днес съм същата. Както преди...
И днес ръката си на тебе давам.
Аз съм всевечна Радост.
Никога сълзи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me