uFeel.me
Ние нямаме нищо
Автор: ville_valo_brc,  4 февруари 2009 г. в 21:28 ч.
прочити: 211

Догаря свещта която запалих,
а с това и нашата надежда залязва
споменът никога не забравих,
споменът който сърцето ранява.

Дни на голяма скръб ни тежат
дни на отминали мечти
и още трудностите пред нас стоят
пътят ни кой ли ще освети?

 

Никой! Никой си нямаме ние
освен нас самите
и никога не сме вярвали,
че такива ще са ни съдбите.

 

Приятели добри нямаме ние
всеки всякога е готов да ни предаде,
ако възможност само му се отдаде
грешите ако друго мислите вие!

 

О, само каква мъка, болка и горест
се е събрала сега в душите,
но не в техните а в моята душа,
която скърби от това което слуша...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me