uFeel.me
Незрима
Автор: nella_gold,  15 юли 2011 г. в 09:59 ч.
прочити: 293
Не искам в самота да изгоря.
Илюзия е всяко твое лято.
Помолих се на Бог, на тебе - не успях,
отлитна с късно гарваново ято...

Не искам в болката сама да тлея.
Илюзия е всяка твоя сбъдната мечта.
Помолих се на Бог поне да оцелея
пред твоята затръшната врата...

Не искам в сълзи да раздавам хляб,
когато си отидеш от света, сред зима.
Помолих се на Бог - със теб да изживея
най-трудната любов – изплакано незрима ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me