uFeel.me
Незнаен концерт
Автор: rumen popov,  5 януари 2010 г. в 01:40 ч.
прочити: 359
Срещнали се две щурчета,
в зеленината на плета.
Засвирили в дует
нежен ,тих сонет.
 

Птици за концерта разбрали,
и бързо при тях долетяли.
Запригласяли на двамата виртуози,
заслушали наоколо дървета и рози.

Акапела чудновата се получила
за нея слънцето научило,
докоснало с лъчи зелената ограда
и тя засветила като естрада.

Не зная и аз, всичко това
кога се е случило,
но вярвам -
с хубав край е приключило.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me