uFeel.me
Нежно денонощие
Автор: elina15,  7 април 2011 г. в 17:43 ч.
прочити: 281
Докосна ме утрото нежно
със свежия дъх на трева. 
Небето ми пак е безбрежно 
и пак е прекрасен света.

Замаян от песен на птици, 
чул вятъра тих от леса, 
поглежда с широки зеници
усмихнат към мене денят.

Безгрижна, сияеща, тиха, 
омайна дойде вечерта, 
а нежните чувства откриха, 
че скоро ще падне нощта!

Нощта разнолика пристъпи-
лицето и днес бе с луна. 
Звезди ореол и извиха. 
Бе приказно нежна и тя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me