uFeel.me
Незавършена борба
Автор: zorry,  17 януари 2010 г. в 20:59 ч.
прочити: 305
Поредна среща,
фатален сблъсък...
продължение на незавършена борба.
Героите са си все същите,
а оръжието - остра и невидима стрела.

Стратегии липсват
и награда няма.
Борят се само две сърца,
едно срещу друго
или едно за друго?
Заедно ще загубят
или заедно ще победят?

У кого е вината?
Кой започна борбата?
И колко още тя ще продължи?
До смърт уморена,
фатално ранена
лежи нейде там любовта
и кърви...

Не иска да си тръгне неразбрана
от две глупави детски сърца,
с мечти нови ще превърже прободните рани
и ще им забрани да рушат.

Но ако последва нова битка
и те не могат да се помирят,
ще ги накаже - несподелена,
на две разделена
ще тръгне поотделно
с всеки от тях.

Може би това ще е краят
на тази вечно незавършена борба,
загубите ще са тежки,
а наградата - вина.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me