uFeel.me
Неясна... непозната
Автор: Naransina,  24 май 2013 г. в 17:09 ч.
прочити: 434
Надникнал във очите ми крещиш.
Недей...
Праха от тях вземи изтрий,
за да събудиш онзи миг на спомени,
където дишаш... и където сме сълзи
в душата спящи... неотронени...
където само аз съм  болката,
неискаща до днес да те напусне...
 
Изгубени в обърканите чувства,
отново неизречени... и колкото
по-премълчани
по и в нас нестихващи
в любов...
Под роза бяла белите обувки.
Зад две зеници крият се целувки...
и водопад,
когато мисля: Липсваш ми...
 
Крещиш: Не ме оставяй вече никога.
Недей...
Аз още пиша нощем стихове
и мислите ти ме застигат неживяла...
Повдигнеш ли на времето воала,
не ще откриеш даже помен за раздяла,
макар неясна, често пъти непозната
да бях...
за теб оставам си съдбата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me