uFeel.me
Невиждащи очи
Автор: nella_gold,  28 август 2012 г. в 07:12 ч.
прочити: 243

По улици от калдъръм вървях,


а нямах път – към себе си и теб,


във утрото мъгла


затвори всичките пресечни...


Вървях по стръмното, забързвах,


а пътят губеше се в суета.


Дори в измама да не бе...


Едно небе единствено над мен.


И в светлината на отминалия ден -


във тебе само мрака утаява.


И ето ме - за сетен път,


за сетен път в очите ти се спирам –


с надежда там да се открия...


Очите ти - невиждащи очи,


остават мъртви за света. И мен.


И ето – пак ще продължа


по пътя, чезнещ в тъмнина...


Вратата ми не е затворена за теб.


Магия ли е любовта?! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me