uFeel.me
Невестата очаква Рождество
Автор: Andromaha,  17 декември 2009 г. в 23:58 ч.
прочити: 575
Невестата очаква Рождество,
накичена, отрупана с подаръци,
а на тавана и, под разнебитено легло
е раклата с горчивите и залъци.

Красива е, очите и искрят,
от черен гарван - в бяла гълъбица.
Притихнали... и змиите мълчат,
забодени във празничната игленица.

Невестата очаква Рождество,
нагиздена с косите на Самсон-глупака,
а на тавана и, във яслата с сено,
от раклата за истини... Христос проплака!

Невестата очаква Рождество...
но чудесата са за онзи... който знае как да чака.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me