uFeel.me
Невъзможна любов
Автор: Snowflower,  18 септември 2009 г. в 12:56 ч.
прочити: 554
                    
Оставам в теб като усещане за песен...
Оставаш в мен като усещане за стих...
Ти любовта рисуваш с думи в миг чудесен...
А аз живея с любовта си тук, а не в мечти...
            
И следва всеки своята пътека...
виж - двете се пресякоха за миг...
Любов ли е...? - Едва ли е... но нека
туй чувство приказно във нас да съхраним...
               
Една любов, от невъзможност вечна...
Една любов - като мираж трепти...
Остава в мен като усещане за песен...
Остава в теб като усещане за стих... 
               
2008 г.
              
               

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me