uFeel.me
Нестинарка
Автор: tanq_mezeva,  6 февруари 2009 г. в 23:12 ч.
прочити: 654

Магьосница е.
Бяла светлина.
По въглени пристъпва,
без изгаряне.
Танцува нестинарските
хорá.
Завръща се
в животи позабравени.

Жаравата нозете
не гори.
Във ритъма
и болката умира.
Играе тъпан.
Гайдата ручи.
Тайнство е.
Иконата е жива.

И тя лети.
Изпаднала е в транс.
Огънят пречистващо
я обладава.
В очите преминават
сто съдби.
Любови  и омрази
се забравят.

Живее  тя 
в езическия танц.
Стъпките отмерват й
сърцето.
Харизма е.
За него е призвана.
Злото да изгаря
в прослава на небето.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me