uFeel.me
Нестинари
Автор: blackmirror,  1 май 2010 г. в 14:50 ч.
прочити: 342

Преди да свърши пътя в шепа прах

отдолу под нозете ни ще пари-

от късите ни крачки, в детски смях

до спрелите. Защо сме ги вървяли?

 

Защото с теб сме късали листа

и хвърляли по пътя - да показват,

че вчера...,  двете минали деца

от днес в различни пътища нагазват.

 

Но там в онези греещи очи,

в гърдите ни - там пътя продължава,

под босите нозе, димящи дни

напълнили обувките с жарава.

 

Когато пътя свърши в шепа прах

и с теб вървим..., и все така ни пари

то нашата любов я беше страх,

че чувствата ни бяха - нестинари.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me