uFeel.me
Неслучените мигове
Автор: Valens,  23 юни 2011 г. в 13:19 ч.
прочити: 271

Неслучените мигове какво са...

Не са ли те нецъфнали цветя...

Не стъпвайки по въглените боси,

не сбъдваме пожара на страстта...

 

Не тръгвайки е повече от ясно,

къде и как ще свърши този път...

Не задавайки си трудните  въпроси,

отговори как ще се родят...

 

И сигурно, би било много лесно

по пътя ни да няма кръстопът,

но пък дали ще бъде интересно

и как очакващи, очите ще горят.

 

Ако на всяка искаща минута,

не И дадем крила за да лети,

остава болна, легнала ни в скута,

за себе си напомня и тежи...

 

 А ти, готов ли си да бъдеш зрител,

удобно седнал в своето кресло,

и с времето, най-ценната валута,

да плащаш за живота зад стъкло...




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me