uFeel.me
Нещо в света
Автор: zigitop,  18 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 274

просълзени отлитат дните

наранени от небрежната дъга

земята попива сълзите

и чака да мине нощта


нещо в света днес е различно

отминава без следа

мечтите се разбиват

разкъсва се една илюзия

заспиват птиците в полет

възкръсва пак един кошмар


не сме ли вече същите

не

не сме


изтръпнали пълзим и стенем

с маски на митични същества

нещо в света и нощ и денем

изчезва като утринна роса


но спри

озърни се

виждаш ли нещо познато


спри

погледни се

ти си различен

ти си изгърбено

чепато

животно с костюм прозаичен


ти търсиш бряг

изгубваш се пак

нещо в света избледня

а дъгата нежна

побеля

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me