uFeel.me
Нещо се задава ...
Автор: bubulina,  10 юли 2011 г. в 21:33 ч.
прочити: 399
Нещо идва, нещо се задава -
със нощта се спуска над града
и в душата ми поредна рана
се отвори злобно за света.

Нещо идва, нещо се задава -
в дъното на коридора от тъга.
Зад поредната врата остана
и живота ми ... и младостта.

Нещо идва, нещо се задава,
като глас в главата ми кънти
„Всичко ценно се продава –
на каква цена се даваш ти?”

Нещо идва, нещо се задава -
ще ме прегази този път.
Някак тъжно и студено става -
дори мечтите ще умрат.

Синкав лед от мен остава
и пепел от угаснало сърце.
... Нещо идва, нещо се задава
на крилете на измръзнало врабче ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me