uFeel.me
Нещо мъничко
Автор: rosaura,  4 октомври 2012 г. в 12:53 ч.
прочити: 236

Нещо мъничко в мен расте.

Нещо мъничко света ми преоткрива.

Нещо кара от вълнение сърцето ми да спре.

Нещо мъничко така отива ми.


Нещо мъничко в живота ни голямо място ще намери.

Нещо мъничко с туптящо сърчице.

Плод на мен и теб, и на всевишните повели.

Нещото най-важно - нашето дете!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me