uFeel.me
Нещастник
Автор: vulkhan,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 381
Душата ми пропита е с материя,
вероятно в резултат на злополучен грях.

Тялото ми заразено е с бактерия,
бактерия на смъртен страх,

и няма на света мизерия по-голяма
от душевния ми крах.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me