uFeel.me
Неразумно
Автор: Ружена,  21 юни 2011 г. в 23:48 ч.
прочити: 499

Привързваме се,
неразумно,
глупаво
напук на времето,
на болката и скуката,
на навика,
на самотата дебнеща,
оплитаме се някак
неусетно.
Привързваме се здраво
и за дълго
към дом-пристанище,
към ъгълче,
към коте мъркащо
и към приятел ...
Към някого,
изцяло,
без остатък...
Такива сме си-
винаги забравяме,
че корени не се разплитат-
няма как-
разсичат се
от край до край,
на живо...
Такова е сърцето ни -
обича
напук
на всички 
остроръби болки,
които  го разсичат
без упойка...
Напук на времето,
на болката и скуката...
Привързваме се,
неразумно,
глупаво...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me