uFeel.me
Неповторимо
Автор: sofia_air,  2 август 2011 г. в 03:02 ч.
прочити: 297
Веднъж се среща истинска любов.
И чистото приятелство е рядкост.
Приятел ще те пренесе през брод.
Любимият - ще стане мост над пропаст...

С приятеля за всичко си кажи.
Любимият те чува и без думи.
Пред чаша чай със него се мълчи.
Приятелят със поглед те лекува.

В Приятелството не домува злост.
Любимият до края ти е верен.
Прегради няма в чистата любов.
Приятелят ти дава, но не мери.

Пропука ли под твоите нозе,
посегне ли разломът да те грабне...
Приятелят не ще те предаде.
С любимия - ще полетите заедно.

След бурята небето взема дъх.
И щом под него още си изправен,
красивата любов е онзи връх,
до който и приятел е застанал.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me