uFeel.me
Непосветена меланхолия!...
Автор: Chobanov56,  10 октомври 2011 г. в 14:04 ч.
прочити: 369

сега си тъжна... тъжна... и навън е есен...

и тротоарите изстиват с късната ти лятна песен...

от бяло ли... от синьо ли с дъха отнесен...

и на душата ти... стремглав... и с недопитото чудесен...

 

сега си тъжна... сякаш е последна есен...

не за пребъдналите ти... а пред несбъднатата песен...

дъждът... от мисли чер вали... вали потресен...

и всяка капка в теб боли... и в теб обримчва обръч тесен...

 

от дланите на вятъра листата плъзнат...

и сякаш танц е непонятен... и на луди пеперуди...

към тротоарите отправени да зъзнат...

в дъжда повярвали... и в есента... и после... че са други...

 

но ти си тъжна... в тъгата си унесена...

и разпознала... може би... и разпознала край на песен...  

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me