uFeel.me
Непосилно жежък юли...
Автор: feia,  25 юли 2011 г. в 07:34 ч.
прочити: 328
Непосилно жежък юли
пак за тебе ми напомня.
И в душата стон обрулен
като липов цвят се рони...

Вместо дъжд сълза застива,
бисерната болка сбрала.
В тъжно ехо от мотиви
сякаш времето е спряло.

Лъч от жарка незабрава
с образа ти скъп се слива.
В мойта песен ти оставаш,
мамо, повече от жива...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me