uFeel.me
(Не)обвързаност
Автор: Innocence,  16 юли 2013 г. в 15:46 ч.
прочити: 348

Държим ли дълго нечия ръка,
душите ни привикват да се вкопчват,
а после ги осъждаме на гняв
и някакви безмълвни многоточия...

Нахлуем ли в съседна самота,
привързваме сърцата си към нея,
защото тя е бягство от страха,
че сам човек не може да живее.

Затворим ли врати към своя Рай,
започваме да търсим в чужди къщи
това, което в нашата пустее
и рядко оцелява до завръщане.

Навярно за това оставам тук -
в отчетливата преходност на пулса,
където ме обича като луд
животът ми... Докато го напусна... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me