uFeel.me
Необходимост...
Автор: nella_gold,  26 август 2010 г. в 14:00 ч.
прочити: 313
Имам нужда да търся
в този свят неизброден.
Съкровена, но чужда -
да отворя прозорец.

Имам нужда от тихост
и сълзи във очите.
Колко още – не питам,
а животът не спира.

Имам нужда от тичане,
А и боса – защо ли?!
Нямам страха от нищо,
и макар да боде ми...

Имам нужда от ходене,
и от помисли разни-
тук мечтите не свършват,
преминават във полет.

Имам нужда от падане,
и дори от високо.
Щом ще стана отново...,
а това твърде важно е.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me