uFeel.me
Неизстинал мрак
Автор: Aries,  9 септември 2010 г. в 19:28 ч.
прочити: 269
На пръсти стъпвам в неизстиналата пепел
и следвам те в безкрая на нощта
треви оплитат се около мене
приканвайки ме сякаш за да спра
Земята стене, тихите ти стъпки гаснат
аз целувам сенките и твоят глас
река от светлини пресъхва, мрака плаче
а ти дори не се обърна повече назад
Щурчета пеят и замлъкват
а аз вървя след теб и чакам знак
звукът от твоето сърце заглъхва
след тебе сенките танцуват в синкав мрак

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me