uFeel.me
(Не)довиждане
Автор: Snowflower,  24 януари 2011 г. в 20:41 ч.
прочити: 531
         
     
Водолаз и астроном

водили неземен спор –

кой за мравешкия дом

има по-прецизен взор…


Тъй увлечени в дебата,

доказателства редили

и наблизо мравуняка,

без да видят… разрушили…

  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me