uFeel.me
Недовършено, за любовта
Автор: nella_gold,  23 август 2010 г. в 22:09 ч.
прочити: 310
Видях ги...
В утрото на онзи ден
прегърнати, безгрижно
се любуваха на свободата си.
...
Слънцето погали нежно
с лъчи Морето.
Пръсна по тялото му
свойто слънчево злато
вместо дълга целувка
за добро утро.
Пътека си проправи...
измежду лудуващите облаци.
За да го докосне...
Нежно
да го събуди.
Високо, там в синьото небе
преливаха златни нишки
... любов.
А птици я възпяваха
в своите песни.
... любовта
между Слънцето и Морето.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me