uFeel.me
Недокоснато...
Автор: мариники,  9 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 858

 

 

На моя син
с много нежност
 
Все сънувам нежно
в лунните си нощи
конче звездочело
до мене припка още...
Времето неумолимо
пътят заличава...
отсам полета голи,
назад - тъга, забрава.
Ръка със жал протягам,
поне да го погаля,
но все докосвам в мрака
споменът избягал.
Зная, че и то ме чака,
че и то за мен тъгува,
и в звездните си нощи
моите сълзи сънува...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me