uFeel.me
Недей
Автор: min_hetep,  4 март 2013 г. в 23:16 ч.
прочити: 322
Не ме харесвай.
Отдавна свикнах
да дълбая

в стръмното сама.
Да ме обстрелва
гарванова ярост.
Да ме спохожда
тъжната луна.

Не ме харесвай.
Покани не раздавам.
Ни пътища
към стотния етаж.
Където кулата
е котва засияла.
В дирите
на нощна тишина.

Не ме харесвай.
Рицари не чакам.
Конете са разпрегнати
във пустошта.
Нямам нищо.
И не обещавам.
Едно крило.
И плясък на вода.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me