uFeel.me
Нечути стонове (The Last Wish&Womanly)
Автор: womanly,  1 май 2010 г. в 09:44 ч.
прочити: 291

The Last Wish&Womanly

Слънцето падаше. Хоризонтът гореше.
Морето го очакваше. Въздухът кървеше...


Луната блестеше. Вятърът свистеше.
Погледът се рееше. Душата стенеше…

Една искра се скиташе...
Една мечта отлиташе...
Една въздишка се откъсна...
Една сълза като вълна в нощта се блъсна...


Едно сърце туптеше...
Болка в него трептеше...
Капка по капка изтичаше кръвта...
Прободено от стрелата на любовта....

Като лунен прах се сипеше...
Като студ свиреп любовта пак щипеше...
Останаха нечути стонове...
Угаснаха мечти, като последни тонове...


Отлетяха миговете красиви...
Цветовете на дъгата превърнаха се в бледо сиви...
Угасна и пламъкът на свещта...
Всичко потъна в мрак и тъмнина....


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me