uFeel.me
Небето, облак-кит роди
Автор: AM,  9 октомври 2012 г. в 15:08 ч.
прочити: 229
                                                 


                                                  Небето,
                                                  облак-кит
                                                  роди,
                                                  облакът - кит роди,
                                                  своето малко,
                                                  кацна то
                                                  със своето синьо
                                                  на хълма - зелен,
                                                  за да предпази
                                                  - зеленото...

                                         А вятърът обагря в червено
                                         от изток гората,
                                         дърветата...

                                         дървените им
                                         сърца затопля,
                                         изгарят в червено...
                                     \"...публиката не разбра...\"
                                         последната им роля!

                                               09.10.2012

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me