uFeel.me
Небесна приказка
Автор: Принцеса Променанде,  3 февруари 2009 г. в 08:28 ч.
прочити: 295

Луната снощи беше курабийка,
нахапана от гладно псе
рояк светулки, плачейки за нея
я гониха в лилавото небе.

Нащърбена, Луната се усмихна
звездите от почуда онемяха
изтръпнаха, заклатиха глави
в лилавото на завет се поспряха.

Полюшва вятърът небето зимно
самотна нощ към изгрева върви
сънливо, утрото рисува
легло за уморените звезди.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me