uFeel.me
Небе
Автор: TERA57,  23 септември 2012 г. в 12:17 ч.
прочити: 185

Небето

 е пияно от... звезди.

В утробата му-северно сияние

чертае висинните бразди.

Замряла от това велико подаяние

от майката на нашите съдби,

стоя на билото, над всичко живо

и цялата ми суета тръби...

Мигът сълзата ми отпива-

над мен небето е пияно... от звезди.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me