uFeel.me
Не знаете...
Автор: Andromaha,  27 октомври 2009 г. в 19:22 ч.
прочити: 549
Като малко, нежно цвете,
целувам всяка капка дъжд,
усмихвам се на ветровете
и те притихват...
изведнъж

Звездите слизат ниско над главата ми
и правят във очите ми небе,
а аз изгрявам сякаш съм луната им
венче от незабравки...
в косите на дете

Вълшебна музика шептят тревите
от тиха обич на премръзнал свят,
не знаете...
всяка нощ плачат звездите,
и сутрин умират загубили цвят

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me