uFeel.me
Не я запомних
Автор: nella_gold,  4 януари 2013 г. в 19:08 ч.
прочити: 251

Не я научих тази тишина!

Веднъж е плаха, после те смразява.

И някъде във себе си така

не може никак да остане цяла!

 

Не я запомних тази тишина!

Веднъж се появява, после чезне.

И никога доволна, при това.

И винаги – в очите ти, неверни!

 

Не я научих тази тишина!

Все тъй е упорита – като клетва.

В сърцето ми се спира, но боли!

А в твоите ръце е... пистолета.

 

Не я запомних тази тишина!

Във мислите ми – вик камбанен.

В душата ми оставя все следи,

в съня ми се явява – сън измамен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me