uFeel.me
Не вярвам вече
Автор: takahaka,  7 януари 2013 г. в 08:20 ч.
прочити: 235

Затворих Аз една врата.

Хиляди отвориха се други. 

Не вярвам вече в Любовта.

Получих орден за заслуги.

 

Не вярвам вече в Любовта.

Дори не търся вече.

Мислех че ми е в кръвта.

Мисъл тялото повлече.  

 

Идва новата година

а не вярвам вече в Любовта.  

Време беше, но отмина,

нещо скъсало връвта...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me