uFeel.me
Не всичко е любов, но любовта е всичко
Автор: Andromaha,  10 октомври 2009 г. в 09:57 ч.
прочити: 582
Не, няма как да ме откриеш
по кривите ми пътища растат къпини,
след мен се пука даже камъка
във пясъчни часовници - руини.
От мълнии начупено е времето
със хоризонт от тихо безразличие,
по раните покълнало е семето,
прокълнато... от необичане

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me