uFeel.me
Не трябва да боли
Автор: maystormanol,  19 февруари 2009 г. в 16:32 ч.
прочити: 275

Едно сърце прободено пулсира бясно.
Навярно търси, търси любовта.
Дали това ще бъде сбъдната мечта
или искра надежда пак угасна.

Дали боли сега отворената рана.
Не зная, но навярно тя кърви сега.
И сигурно отворена за дълго ще остане.
Туптяща рана, сбрала болка и тъга.

Дали е грешка болката от изгорено.
Или е грешката, че ни боли.
А пърха птицата в гърдите уморено.
да ни напомня, че е там, нали.

Нали не трябва да боли, защото е красиво.
повярвай пак и пак обичай диво.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me