uFeel.me
Не те обичам вече...
Автор: GuBi4kA_GuZaRkA,  28 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 567
Вървя по горещия пясък на плажа
вървя по следите оставени от теб
помниш ли бяхме двамата с тебе тук
помниш , ли или вече не?!
Аз помня... аз мисля за това
как бяхме щастливи двама
колко смях , колко радост тогава
а сега само тъга.
Ти си щастлив сега с друга
а мен остави ме сама
сама със спомените
сама със следите по плажа.
Аз тези следи ще изтрия
с тях и болката ще залича
няма да мисля повече за теб
няма да мисля за любовта.
Не те обичам вече
чуваш ли?-не те обичам,
и да искаш да се върнеш
ще е късно вече.
Един ден ще се сетиш за мен
-тогава отиди на плажа
потърси моите стъпки
и си спомни за онези дни
които аз забравих вече
спомни си и си тръгни
с едничката мисъл в главата,
че сега щастливата съм аз , а нещастника си ти.
Спомни си и си тръгни..
Не ми звъни , не ме моли
Не те обичам вече
проумя ли , проумя ли го вече,
че теб човече
отдавна те няма в моето сърце.
НЕ ТЕ ОБИЧАМ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me