uFeel.me
Не си наливай сам горчиво вино
Автор: Andromaha,  20 октомври 2009 г. в 17:53 ч.
прочити: 664
Не си наливай сам горчиво вино,
то буцата заседнала не ще отпари...

пристягат обръчите гърлото
с преглътнати сълзи-шамари.
Не ти достига въздух...
светът ти се е сгромолясал
и сякаш върху теб се е стоварил!

Горчи най-сладката отрова
и щастие се ражда от проклятие...
Tи имаш белег от подкова
и той е твоето разпятие.

За кой ли път отново свличан,
за кой ли път до смърт ранен...
замалко уж незаменим... и уж обичан,
завинаги - обезверен.

Не си наливай сам горчиво вино...
от истините чашите се чупят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me