uFeel.me
Не се завръщай!
Автор: ulita,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 497
Моля те върви си и не се завръщай
недей да търсиш спомените си в мечти,
моля те не се обръщай
душата можеш да ми вземеш
но не се обръщай, а върви!


Тръгни си сам-не се завръщай
голямо е сърцето ми, не мога да го сторя аз,
затова не се обръщай,
запази за себе си дъхът ми,
но моля те, върви си и не се завръщай!


Вземи ми сънищата и гласа,
не мога пак да кажа "Остани",
само моля те, не се обръщай,
от мене няма да остане нито клетка,
затова не се завръщай, а върви!

2001г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me