uFeel.me
Не се сърди, любима! (или монолог на изловения съпруг)
Автор: vesan,  10 октомври 2012 г. в 23:53 ч.
прочити: 195
О, моля ти се скъпа, без фасони!
Не се сърди! Какво се разбесня?
Почакай да си вдигна панталона
и всичко начаса ще обясня!

Какво, че секретарката е гола!?
Не се гневи, а просто разбери –
в тестето за игра на двата пола
тя двойка е, ти жокер със пари!

Тя няма твоя стил и усет фин
за мода и дизайн... Тя има само
нелошо тяло. Става за един
нетраен флирт от волната програма!

Поне да беше в любовта изкусна,
с магическия чар на „луди” гъби,
бих бил глупак тогава да я пусна...
кастрирал бих се сам, и то със зъби!

Тогава бих разбрал да ме ревнуваш,
а то сега, какво... случаен флирт!
Така че, скъпа, престани да „псуваш”!
Не се гаси пожар със кофа спирт!

И моля те, отвън пред кабинета
изчакай ме... Да, зная, че е твой!
И зная, че от тебе е наета
и тази секретарка! Боже мой!

Да, всичко зная, само че, нали
ти обясних... И моля те, за Бога,
не бъркай секс с любов... Реши, дали
си струва тази драма и тревога!?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me