uFeel.me
Не се предавай
Автор: shepota_na_vqtura,  1 април 2011 г. в 14:32 ч.
прочити: 254

    Изправи се, някой викна от далеч.
    Изправи се и недей да плачеш ти.
    Страшно много те боли,
    но не си струва да лееш сълзи,
    за човека, който така те нарани.
    Далеч иди и виж небето,
    спомни си твоите мечти.
    Далeч иди и виж звездите,
    това са твоите сълзи.
    Горко на този, който плаче,
    изгубил важния човек,
    приятел бил е някога за него,
    а остави го той днес.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me