uFeel.me
Не се предавай
Автор: lovingheart1994,  23 март 2011 г. в 13:50 ч.
прочити: 201
Видях те там надвесен,
в онази студена есен,

над моста стоеше леко отнесен

и избираше пътя лесен.



Нещо се било случило

и надежда сърцето изгубило,

защото някого то любило,

но изведнъж всичко свършило.



Виждам сълзите в очите ти,

как се стичат по лицето ти,

искаш да свършат дните ти,

за да забравиш всичко взето ти.



Предаваш се така, веднага,

заробваш се във мрака,

не се предавай, може на прага,

пред твоя дом да чакам, на щастието влака.



23.03.2011г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me