uFeel.me
Не се нуждая от опора...
Автор: argonyk,  19 септември 2011 г. в 13:43 ч.
прочити: 210
Не си ми тръпка,преписвачо.
И няма как със теб да споря.
Изправен днес ще те прекрача,
със свойта съвест за опора.

Уют във ниското не търся.
Приятел съм на ветровете.
Изписвам със артритни пръсти
диктуваното от сърцето.

Във чужди строфи не надничам,
когато музите пируват.
Да бъда себе си обичам.
И с прости думи да рисувам.

Аз своя изказ не полирам
с назаем взети абразиви.
Не искам в друг да се откривам -
мечтите ми са още живи.

С безумци днес не ми се спори.
Не си ми тръпка,преписвачо.
Не се нуждая от опора,
щом трябва храсти да прекрача...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me