uFeel.me
Не съм...
Автор: Елишка,  20 май 2009 г. в 16:07 ч.
прочити: 481
Не съм сънят, надникнал изпод дрямката -
не този, заслужаващ да се помни.
По-скоро съм разруха, но под сянката
най-малко забелязваш, че се рони.


Не съм искрата, топлото в камината,
ни огънят, за който да се сетиш.
Докосваш ме, тъй както и картината,
която мимоходом ще наместиш.


Не съм ти никак празнична. Украсата
е толкова зловеща, щом се мръкне.
Избрали сме си твърде кръгла масата -
все има място някой да се вмъкне.


Не съм ти близка. Не е както някога,
каквото ми е вътре, да ти кажа...
Ти пак ще ме отложиш, като работа,
а аз ще си представя, че съм важна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me