uFeel.me
Не съм...
Автор: dufi,  21 март 2009 г. в 16:28 ч.
прочити: 320

Не съм онази...там, фалшивата...
Не съм онази, която е страдаща..
Не съм онази слабата...
Не съм онази вечно недоволната...
Не съм красивата...
Не съм и грозната...
Не съм изкуствено обикната...

Не съм ни черната.. ни бялата..
Не съм онази преуспялата...
Не съм духовната и материалната...не съм мечтаната
Не съм онази милата... не съм игривата..
Стоя на сцената, но не играя...

Не съм сънувана, не съм бленувана...
Не съм ключът и за вратата не отворена..
Не съм свенливата,
Не съм страхливата...
Това е просто мойта роля в живота...

Аз сама не знам коя съм,
мога и да бъда всичко...
Мога да съм силна, мога да съм слаба..
Но дори не искам да съм най-добрата...
мога да съм лоша, да съм мила...
но Не съм, защото ти си ме изваял...Истинска!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me